KANA запрошує до студії англійської мови для дошкільнят!

KANA запрошує до студії англійської мови для дошкільнят!

 

Навчаючись через гру, малюки опановують іноземну мову майже так само легко, як і рідну. Заняття проводяться у маленьких групах, що складаються з 3–6 дітей, у затишному приміщенні. Під час навчання використовується безліч яскравих ігор, карток, м‘яких іграшок та іншого роздаткового матеріалу.

 

Отримавши підготовку за цією методикою, дітлахи йдуть до школи, вже вміючи упевнено читати, декламувати й розмовляти англійською мовою. Програма навчання поєднує унікальну авторську методику, яка за 20 років застосування допомогла багатьом малюкам навчитися чудово говорити й читати англійською ще в дошкільному віці, з найпередовішими світовими методами.

 

Наша географія – мальовничі київські райони Троєщина, Воскресенка, Райдужний масив, Лівий берег у цілому. Будемо раді гостям з інших районів, з Правого берега та центру міста! Чекаємо на вас, наші майбутні друзі!

 

м. Київ, вул. Кибальчича, 11 (в одній будівлі з фітнес-центром HAPPY FIT, навпроти ЕКО-маркету).

 

веселий ENGLISH для малят, англійська для малят, англійська для дошкільнят, англійська для дітей, англійська для дітей дошкільного віку, ранній розвиток, дошкільний розвиток, уроки англійської для дітей, англійська для малюків; английский для детей, английский дошкольники, английский для малышей, раннее развитие, дошкольное развитие, уроки английского для детей; English for kids, happy English for kids, merry English, pre-school education, English club, English for children, happy kids English

Write a comment

Comments: 3
  • #1

    Надія (Sunday, 17 September 2017 14:31)

    Бажаю успіху у добрій справі!

  • #2

    strona www (Tuesday, 31 October 2017 17:13)

    popróbować

  • #3

    portale wróżbiarskie (Friday, 17 November 2017 17:24)

    wypłakując